Maanrakennustyöt Haminan ja Kotkan seudulla

 

RN-Urakointi Oy on monipuolinen maanrakennustyön ammattilainen Haminasta, mutta teemme paljon urakoita Kotkassa ja koko Kymenlaakson alueella.

Piharakentamista alkaen viemäri- ja vesijohtotöistä

Teemme viemäri- ja vesijohtotyöt, sadevesi- ja salaojaputkistot, rakennuspohjatyöt aina putkistoja myöten, sekä jätevesijärjestelmät. Viemäri- ja vesijohtotyöt teemme tarvittaessa rakennuksen sisältä kaupungin liittymiin saakka. Osaamiseemme kuuluu myös piharakentaminen, asfaltoinnit, pihakivetykset, mullan levityksestä aina nurmikkoon asti.

Roudansulatuskeskus talvirakentamiseen

Talvirakentaminen ei ole meille ongelma. Voimme tehdä ympärivuotisesti maanrakennustöitä roudansulatus keskuksen avulla.

Toteutamme työn toiveidesi mukaisesti aina aikataulussa pysyen

Huollamme, korjaamme ja tarvittaessa uusimme talojen viemärit ja vesijohdot rakennuksen sisältä kaupungin liittymiin saakka. Tutkimme kiinteistöjen vanhojen salaoja- ja sadevesiputkistojen toimivuuden ja annamme tarvittaessa korjausehdotuksen.

Salaojat, sadevesiputkistot ja sokkelityöt toteutamme monen vuoden kokemuksella asiakkaan toiveiden mukaan tai suunnittelijoiden piirustusten mukaan, rakennus määräyksiä noudattaen. Putkiasentajamme ovat ammattilaisia jotka hallitsevat putkistojen asennuksen maahan tai rakennuksen sisälle.

Jätevesi asioissa pystymme tarjoamaan haluamasi järjestelmän. Saat meiltä tarvittaessa myös suunnitelman uudiskohteeseen tai korjaukseen.

Maanrakennus ja piharakentaminen

Tarvittaessa teemme maanrakennus ja piharakentamisen alkaen tontin raivaustyöstä aina nurmikkoon asti. Urakointipalveluihimme kuuluu niin uudis- kuin saneerauskohteiden rakentamiset. Maanrakennuskalustomme mahdollistaa tekemään niin pienet kuin suuretkin urakat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Risto Nokkanen
050 5984489
risto.nokkanen@rnurakointi.fi